Nyheter for Vinter 17/18 fra Cebe

Nyheter fra Cebe for sesongen 17/18

Googles: 

Atraction: Det nye flaggskipet til Cebe. Rammen er bygget opp på vanlig måte, men i rammen og glasset er det satt inn totalt 8 magneter som holder glasset på plass, men gjør det veldig enkelt å skifte glasset. Det følger to linser en kategori 3 linse og en kategori 1 linse. 

Feelin: Går inn i sitt andre år som en av toppmodellene til Cebe. Brillen har et veldig stort synsfelt og gir ypperlig kontroll på omgivelsene. Nytt av året er flere kategori 1 og 2 linser. Brillen er ganske stor, størrelse L og den har god passform til ansiktet og er hjelmkompatibel til alle typer hjelmer. Den passer meget godt til Cebe Contest Pro hjelmen og også Sweet sine hjelmer. Brillen blir levert med dobbelt glass. Linsen er 100% UV beskyttet og har antidugg behandling. Linsen er av materiale polycarbonat som gir den beste optiske fremstilling. Brillestroppen er bred (5cm) og har silikon på innsiden som gjør at den fester seg bedre til hjelmen. Foamen mot ansiktet består av 3 lag hvor det siste laget nærmest ansiktet er antibakteriell filt som er behagelig mot huden. Ventilasjonen på brillen er meget god, da det er ventilasjon rundt hele rammen.

Egenskapeer: Bredt synsfelt, meget god ventilasjon, large fit

Spesifikasjoner: Polycarbonat linse med Cat.1-3, rammeløs, bedre synsfelt, silikon belagt stropp på innsiden, hjelm kompatibel til alle typer hjelmer

  

Origins: 

Cebe Origins L

Går inn i sitt andre år som en av toppmodellene til Cebe. Brillen har et veldig stort synsfelt og gir ypperlig kontroll på omgivelsene. Nytt av året er flere kategori 1 og 2 linser. Brillen er ganske stor, størrelse L og den har god passform til ansiktet og er hjelmkompatibel til alle typer hjelmer. Den passer meget godt til Cebe Contest Pro hjelmen og også Sweet sine hjelmer. Brillen blir levert med dobbelt glass. Linsen er 100% UV beskyttet og har antidugg behandling. Linsen er av materiale polycarbonat som gir den beste optiske fremstilling. Brillestroppen er bred (5cm) og har silikon på innsiden som gjør at den fester seg bedre til hjelmen. Foamen mot ansiktet består av 3 lag hvor det siste laget nærmest ansiktet er antibakteriell filt som er behagelig mot huden. Ventilasjonen på brillen er meget god, da det er ventilasjon rundt hele rammen.

Egenskapeer: Bredt synsfelt, meget god ventilasjon, large fit

Spesifikasjoner: Polycarbonat linse med Cat.1-3, rammeløs, bedre synsfelt, silikon belagt stropp på innsiden, hjelm kompatibel til alle typer hjelmer