Bollè

Bollé ble etablert i Oyonnax i Frankrike for over 100 år siden. De startet med produksjon av hårkammer og «hårpryd» før de rett etter annen verdenskrig begynte å fokusere på optikk. Bollé har lykkes godt med denne satsingen, og har i dag posisjonert seg som en betydelig aktør globalt innen sport- og sport-activesegmentet. Bollé fokuserer privært på idretter som golf, alpint, seiling og sykling.

Bollé eies av Bushnell Outdoor Products (BOP), som også har Cebe og Serengeti i sin portefølje.  BOP fokuserer på optiske produkter og har i dag en rekke tekologier/patenter som Bollé drar nytte av. I første rekke de fotokromatiske egenskapene. Dette har gitt Bollé klare fordeler med tanke på klasseledende teknologier innen fotokromatiske og polariserende egenskaper. Dvs. at linsen forandrer seg med lysforholdene. Denne teknologien ligger inne i glassene og ikke som et lag på utsiden som slites av over tid. Bollé benytter samme RX miljø som Serengeti. 
Bollé har i dag ca. 50 solbrillemodeller i sortimentet og nærmere 30 forskjellige linser. Bollé benytter utelukkende linser av polycarbonate og Trivex i sine modeller. Alle linser er behandlet med antirefleks og antidugg, samt en vann-/smussavstøtende overflate på utsiden. Rammematerialet er primært nylon av høyeste kvalitet, med tanke på bruddstyrke vs. vekt.  I tillegg til solbriller leverer Bollé et stort utvalg alpinhjelmer og alpinbriller/goggles.

Forhandler: Ta kontakt for nærmere info, siden Bollé opperer innenfor sport og optikk