Proguide
Across
S'track L Pro

Cébé har røtter helt tilbake til 1892. Et av de første oppdragene den gangen var å utvikle en beskyttende sportsbrille for grunnleggeren av Mercedes Benz, baron Benz og hans hund!

Etter over et halvt århundre med fokus på optikk og optiske solbriller, gikk Cébé på slutten av 1940-tallet som en av de første i Europa inn på sportsmarkedet. I denne tiden ble Cébé den førende produsenten av skibriller i Frankrike og inngikk et tett samarbeid med aktive idrettsutøvere i Alpene, og ble deres hovedleverandør av goggles.  

Siden den gang har Cébé vært en ledende leverandør av sportssolbriller, hjelmer og goggles, hele tiden utviklet i tett samarbeid med atleter og aktive mennesker. Cébé kan i dag tilby en fantastisk freeridekolleksjon for unge, innovative sportsutøvere og kvalitetsbevisste forbrukere.

Cébé solbriller for klatring og tindebestigning 
Cébé har utviklet en en serie solbriller for bruk i høyden der lyset er kraftig og bruken kan være røff. Brillene har selvfølgelig sidebeskyttelse. Et perfekt kompromiss mellom lysstyrke, holdbarhet og beskyttelse.

Cébé solbriller for sykling 
Høy toleranse mot kjemisk påvirkning (kosmetikk, svette etc.) og høy grad av elastisitet for maksimal komfort. Utskiftbare glass gir mulighet for å tilpasse brillene etter lysforholdene.

Globe Riding-program: 
Cébé ønsker å utvikle stadig mer teknisk avanserte solbriller og i enda høyere kvalitet. Derfor har Cébé startet et Globe Riding-program. Det går ut på å følge våre beste utøvere verden rundt for å teste solbriller og goggles under ekstreme forhold – i Lofoten eller Spitsbergens krevende natur, Kerala-bølgene eller USAs mest berømte klatreutfordringer.

Forhandler: Ta kontakt for nærmere info, siden Cebe opperer innenfor sport og optikk