Merkevarer

SportAgile er opptatt av å tilby gode produkter for den kvalitetsbevisste forbruker. Som aktive friluftsmennesker og idrettsutøvere vet vi at produktene våre fungerer.

Våre merkevarer

Bollé ble etablert i Oyonnax i Frankrike for over 100 år siden. De startet med produksjon av hårkammer og «hårpryd» før de rett etter annen verdenskrig begynte å fokusere på optikk.

Allerede i 1935 begynte Josef Stöckli å lage treski til seg selv og sine venner hjemme i sin fars snekkerverksted hvor han for øvrig jobbet. Han lagde alt selv på sin fritid og i sitt første år lagde han 50 par ski.

Fritschi er et Sveitsisk kvalitetsmerke som produserer bindinger for topptur (randonnée) Vipec, Tecton, Xenic, Eagle og Scout.
Cébé har røtter helt tilbake til 1892. Et av de første oppdragene den gangen var å utvikle en beskyttende sportsbrille for grunnleggeren av Mercedes Benz, baron Benz og hans hund!
Varg-kolleksjonen er ung og heftig og består av herlige klær med god passform og fine små detaljer som gjør deg glad. Det røffe og sporty kombinert med et vakkert nordisk formspråk er merkets røde tråd.
VIST er et italiensk kvalitetsmerke.VIST har alpin bindinger til en vær smak. Tilbyr alt fra barne bindinger til racing bindinger. nesten alle bindingene kan leveres med farge deksel som matcher skiene dine.

besøk www.vist.it

Montana ble startett i 1939 i Lucerne før de flyttet til Hergiswil i 1957 før de flyttet til sitt nåværende lokale i Stans i 1990. Montana har produsert topp kvalitet ski feller siden de startett opp i 1939.